Vinylgulv i Hobro og Hadsund

Vinylgulv

Hos Assens Gulvbelægning ApS har vi stor erfaring med at arbejde med vinylgulv. Materialet er populært hos rigtigt mange, da der findes adskillige former for vinyl til boligen.

Vinyl er typisk mønstret med dekorative motiver, ligesom man også kan få vinylgulv, der ligner træ, fliser og andre belægninger, man kender fra sin hverdag.

Det er derfor et materiale, der bruges i flere af husets rum, og man ser det typisk i baderum eller køkkenet. Få lagt dit vinylgulv i Hobro eller Hadsund. Kontakt os hvis du vil høre nærmere og om vi kører ud til dig.

Vinylgulv er et praktisk valg

En anden årsag til dets popularitet skal findes i dets praktiske element. Det er nemlig meget nemt at rengøre, da det ikke bliver plettet som eksempelvis træ, ligesom det er nemt at fjerne støv og snavs med en støvsuger eller en fugtig/våd klud. Derfor er vinyl også et materiale, der gerne holder i en lang årrække, hvorfor det på længere sigt er en rentabel løsning. Hos os kan vi levere dit nye vinylgulv i Hadsund, Hobro og omegn.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vinylgulv så kontakt os på mail assensgulv@assensgulv.dk eller på telefon (+45) 98 58 34 18 og lad os tage en snak. Vi kan også hjælpe dig med linoleumsgulv, tæpper og trægulv.

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag