Trægulv i Hobro og Hadsund

Trægulv

Hos Assens Gulvbelægning har vi et stort udvalg af forskellige trægulv i et væld af forskellige materialer.

Det er dog uden tvivl trægulv, der er de klart mest populære, og du finder således trægulve i danskernes stuer, soveværelser, børneværelser, entréer og meget mere til.

Derfor har vi naturligvis også alle mulige forskellige typer af trægulve i forskellige sorter, og vi har en masse prøver i vores butik, som du kan vælge.

Du kan altid få en skarp pris på vores gulve, der udelukkende består af kvalitetsmaterialer.

Montering af trægulv i Hobro, Hadsund og omegn

Hvis du vælger trægulve fra Assens Gulvbelægning , kommer vi og monterer gulvet som en fast del af aftalen. Vores professionelle og erfarne gulvlæggere, monterer med fokus på kvalitet og med dine ønsker for øje.

Få lagt trægulv hos dig

Dertil kommer, at vi fra vores base i Mariager også kommer ud til kunderne, hvor vi viser vores forskellige typer af gulve, hvilket vi gerne gør til byer som Mariager, Hadsund, Hobro og Randers.

Kontakt os og hør mere om vores trægulv i Hadsund, Hobro & omegn

Vil du høre mere om vores trægulv? Så kontakt os i dag.

Har du et andet gulv i tankerne? Her kan du læse mere om vores andre services indenfor gulvbelægning, såsom linoleumsgulv, tæpper, vinylgulv og gulv til vådrum.

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag