Linoleumsgulv i Hobro og Hadsund

Linoleumsgulv

Hos Assens Gulvbelægning er vi eksperter i alle typer af gulve. En af de populære gulvtyper, som vi beskæftiger os med, er linoleumsgulv.

Linoleum findes både i hjemmet og i virksomheder og det offentlige. Det er en slidstærk gulvbelægning i naturmaterialer, og derfor ser man den ofte anvendt i institutioner og på sygehuse.

Nemt at vedligeholde linoleumsgulv

Linoleum anvendes af sygehuse og institutioner, da det er yderst nemt at rengøre, og gulvet holder gerne i mange, mange år.

Dertil kommer, at linoleum kommer i flere forskellige farver og mønstre, hvorfor der også er rig mulighed for at vælge lige netop den type, man ønsker.

Linoleum ses således også i mange hjem, hvor det oftest er at finde i køkkenet.

Gulvet kan nemlig blot tørres af med en fugtig klud, hvis man spilder, hvorfor det er særdeles praktisk.

Hos os kan vi klare mange forskellige slags oppgaver, grundet vores ekspertise og erfaring. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for at få et linoliumsgulv i Hobro og omegn.

Kontakt os for et tilbud på gulv af linoleum

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis vi må friste med et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 98 58 34 18 eller mail assensgulv@assensgulv.dk.

Med vores base i Mariager dækker vi gerne Mariagerfjord, Hobro, Hadsund, Rebild, Randers- og Vesthimmerland Kommune. Udover linoleumsgulv kan vi også hjælpe med  vinylgulv, trægulv og tæpper.

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag