Send os en mail
 Ring os op

Vinylgulv i Hobro og Hadsund

Hos Assens Gulvbelægning ApS har vi stor erfaring med at arbejde med vinylgulv. Materialet er populært hos rigtigt mange, da der findes adskillige former for vinyl til boligen.

Vinyl er typisk mønstret med dekorative motiver, ligesom man også kan få vinylgulv, der ligner træ, fliser og andre belægninger, man kender fra sin hverdag.

Det er derfor et materiale, der bruges i flere af husets rum, og man ser det typisk i baderum eller køkkenet. Få lagt dit vinylgulv i Hobro eller Hadsund. Kontakt os hvis du vil høre nærmere om vi kører ud til dig.

Vinylgulv er et praktisk valg

En anden årsag til dets popularitet skal findes i dets praktiske element. Det er nemlig meget nemt at rengøre, da det ikke bliver plettet som eksempelvis træ, ligesom det er nemt at fjerne støv og snavs med en støvsuger eller en fugtig/våd klud. Derfor er vinyl også et materiale, der gerne holder i en lang årrække, hvorfor det på længere sigt er en rentabel løsning.

Kontakt os og hør mere om vores vinylgulv i Hadsund, Hobro og omegn

Ønsker du at høre mere om vinyl så kontakt os på mail assensgulv@assensgulv.dk eller på telefon 98 58 34 18 og lad os tage en snak.